Briancon filosofien

Vi vil gøre det, vi er bedst til, og det der giver mening for os. Så enkelt er vores filosofi. Vi forstår at begreber som kvalitet, god service og livskvalitet er subjektive. Derfor har vi i vores forretning
valgt at være tro mod vores egen overbevisning i forhold til lige netop disse begreber.


Forretningen er startet op af en enkelt mand med en ide om at have et håndværksbageri, hvor alt laves på rene råvarer. Den kærlighed han har til sit koncept og faget, deles af de nu to andre medejere.

Vores livskvalitet består I at udføre et arbejde, som giver mening for os, og samtidig kunne blive belønnet igennem det arbejde.
Vi får stor anerkendelse fra vores kunder, og de er med til at holde os på rette kurs. Vi ønsker, at have en arbejdsplads uden stress – fordi vi igennem erfaringer har lært at det bedste produkt - og den bedste forretning - har vi kun, når vi selv har det godt.

Livskvalitet for os er lige dele god mad og godt helbred. Derfor støtter vi nogle sportshold,
der deler denne opfattelse af livskvalitet med os.

Vi ved at vores koncept i høj grad afspejler vores personligheder og skinner igennem i vores forretning. Derfor er vi bevidste om, at fjerner vi én af os tre fra virksomheden, fjerner vi en del af helheden af, hvad vi ønsker briançon skal være.

 

At kunne mærke os i briançon, er lige så stor en del af vores filosofi - 
for det er lige præcis derfor, det giver mening for os.