Smag. Håndværk. Bevidsthed.
Smag. Håndværk. Bevidsthed.
Vores brød er altid koldthævet og lavet på de bedste råvarer. Vidste du at vi slår mere end 200 hønseæg ud i vores deje, hver eneste dag? Af den simple grund at æg i dunke er tilsat op til 15% vand, hvilket forringer den samlede kvalitet. Og så har det jo aldrig været meningen at æg skulle komme i dunke.
Vores søde bagværk er af højeste kvalitet, hvor vi bruger den gode kærnede smør fremfor blandings- eller margerineprodukter - lige netop, som det altid har været meningen.
Derudover bruger vi selvfølgelig årstidens frugter og bær.
Med de bedste råvarer, har vi sørget for at I har mulighed for at vælge et skønt smøreprodukt til brødet. Prøv blandt andre vores hjemmelavede chokoladesmøre, der er lavet på den gode, mørke Valrhonachokolade. Eller måske én af vores marmelader, sødet med den kraftige polynesiske vanilje.
Vi er Aarhus' mest nørdede bageri. Og med en kombination af vigtig bagertradition og en ukuelig tro på det ekstraordinære produkt, så nørder vi igennem hver eneste dag i bageriet.
Vi er Aarhus' mest nørdede bageri. Og med en kombination af vigtig bagertradition og en ukuelig tro på det ekstraordinære produkt, så nørder vi igennem hver eneste dag i bageriet.